image

 

За нас

INDESIGN е студио за интериорен дизайн, архитектура и продуктов дизайн. Разработваме интериорни и архитектурни проекти за жилищни и обществени пространства. Офисът ни е във Варна, но проектираме обекти в цялата страна.

Основната ни цел при проектиране на архитектура, интериор или продукт е да Повишим Качеството на Живот. Качеството на живот е резултат от правилна архитектура, пълноценно използване на наличното пространство, ефективно разположение на функционалните зони, красив дизайн, добро осветление, ергономични мебели подходящо съчетаване на аксесоари допълващи обзавеждането, използване на качествени материали и всичко това съобразено с изискванията на клиента. Ние вярваме, че чрез дизайн ще Повишим Качеството на Живот.

 

Архитектурно проектиране

Опитът ни при реализиране на интериорни обекти ни убеди, че много излишни разходи се спестяват, ако се избегне прекрояване на стените на съществуваща новопостроена сграда, когато архитектура и интериор са мислени заедно от етап проектиране на жилището и са съобразени със специфичните нужди и желания на обитателите. За нас архитектура, която създава живот и условия за пълноценно развитие, хармония и комфорт е тази, при която интериор и екстериор са в абсолютен синтез и взаимовръзка, а така също екстериорът взаимодейства и се допълва със заобикалящата го среда.

За да постигнем възможно най-пълен и завършен резултат при дизайн й архитектура на проекти, с уникален потребител - клиент с конкретни нужди и желания или група потребители обединени от конкретна нужда - от еднофамилни и обществени пространства до продуктов дизайн, обединихме усилия заедно с архитекти и интериорни дизайнери. Прочетете още за услугата
архитектурно проектиране.

Интериорен дизайн
 

Обичаме да проектираме жилищни пространства, заради предизвикателството да намерим подходящото решение за всеки клиент. Жилищното пространство е много лично и специфично за обитателя. То отразява характера и индивидуалността му. Поради разнообразието от хора, които са търсили услугите ни, имаме опит в проектирането на различно по големина, характер и стил жилища - от студентска стая до триетажна къща.

Намираме, че в днешния модерен свят на високи технологии, динамика и либералност, както жилищата, така и обществените пространства се нуждаят от промяна. Обществените пространства обслужват много хора и със своята естетика оказват по-глобална промяна върху начина им на живот. Нашият стремеж е проектите ни да трансформират обществената среда в комфортно място за хората, които я обитават, както за работа (офиси, банки), за забавление (зали, кина, дискотеки, клубове, заведения, винарни), за образователни нужди (училища, детски градини, библиотеки), за сферата на услугите (магазини, фризьорски студиа, шивашки ателиета, арт студиа). За нас преимущество остава модерния дизайн, изчистена в детайл визия и висока функционалност. Прочетете още за услугата интериорен дизайн.

Продуктов дизайн

 

С продуктов дизайн се провокираме поради страстта, с която подхождаме при построяване на макети в мащаб 1:1. Продуктът, със своя обикновено човешки мащаб, може лесно да се изследва и да се усъвършенства според целта, за която е предназначен. Прочетете още за услугата продуктов дизайн.
 

Дизайнерски продукти по идея на INDESIGN, може да намерите в нашия онлайн магазин. 

Eкипът на студио INDESIGN

 

 

 

picture

Николай Ников

дизайнер

 

picture

Галя Борисова

архитект

 

picture

Стефан Русев

маркетинг

 

picture

Гергана Никова

офис мениджър