Интериорен дизайн на апартамент с площ 55 м2

Целта при интериорно проектиране на този апартамент е правилно използване на малкото налично пространство и ефективно разположение на функционалните зони в него.


ТРАПЕЗАРИЯ

ТВ модула е интересен вариант и показва търсеното от дизайнерите решение за ефективно използване на малкото пространство. Меката мебел е разтегаема и допълва това решение за пестене на място, но като не се губи от ефективност.

picture picture picture picture


КУХНЯ

Кухнята обединавя трапезария и дневна. Функционалните зони визуално са отделени чрез проект на настилки (гранитогрес и паркет) и проект от гипс-картон на тавана. Вграденото осветление осигурява необходимата за всяка зона осветеност. Корпусната мебел е декор Violet и Aubergine от Egger. Интериорния тексил и цветовите решения са в хармония с декора на мебелите. Кухнятя е обзаведена с уреди за вграждане марка “Тека”. Кухненският плод и островът са с гранитни плотове, декор Nero Assoluto Zimbabwe. Острова освен, че е ефектен акцент увеличава и работната площ.

picture picture picture picture

СПАЛНЯ

Мебелите в спалнята са декор Light Bamoo, Wodego.
Въпраки малкото пространстово има работен кът, които чрез изтегляне на подплот е ефективно решение.

Осветителните тела раздвижват интериора, като същото време не натоварват вниманието.

picture picture picture picture


АНТРЕ

Антрето е дизайнерско решение със подвижни закачалки и шкафчета, и гардероб с плъзгащи се огледални врати. Огледалните врати визуално увеличават това помещение. Мебелите са в декор Light Bamoo, Wodego.

picture picture picture picture

БАНЯ

Мебелите в банята са от лакиран MDF с цвет близък до декора на кухнята. Въпреки малкото пространство решението е ефективно и осигурява необходимия комфорт.Корпусната мебел е по дизайн на INDESIGN.