Интериорен дизайн на студентска квартира с площ 35,17 кв.м


Този апартамент ще се отдава под наем за двама студенти и нашата задача беше да създадем удобно място за живеене и учене. Апартаментът се намира в Стара Загора.

Дневна

Въпреки, че тук ще живеят студенти трябваше да има добре оборудвана кухня. Всички уреди, хладилник, фурна, котлони, абсорбатор са вградени за да спестим място. Дневната е изключително малка и затова не сложихме маса за храненe. За това ще се ползва бара, на който има място за четири човека. Кракът на бара е с чекмеджета за да може да използваме и това пространство.

picture picture picture picture

Отоплението ще е на парно и за да скрием радиатора използвахме декоративна решетка, която развихме в библиотека. ТВ модула е различен, защото се стремяхме да оползотворим максимално пространството за да има места за прибиране на вещи. Под него е скрита кафе масичката, която ако няма да се ползва лесно и бързо се прибира.


Спалня

picture picture picture picture

Използвахме легла на два етажа, като оползотворихме всичко което можахме за съхранение на дрехи, книги и всякакви други неща. Работните места са близо до прозореца.

pictureБаня

За да намерим място за всичко душ зона, тоалетна и мивка с огледало решихме да разделим но необичаен начин банята. Тоалетната е срещу вратата, а другите две зони: за миене и къпане са в двата ъгъла отстрани.


picture pictureАнтре

Антрето е тясно и нямаше възможност за повече места за съхранение. Сложихме портманто с огледало и декоративни рафтчета.

picture picture picture pictureАранжировка след проекта за интериорен дизайн:

Мебелите са по проект на студио INDESIGN.