Интериорен дизайн на апартамент с площ 66,5 кв.м.


Интериорът е за младо семейство с едно дете и се намира във Варна. Направихме малка реконструкция по апартамента. Обединихме банята и тоалетната в едно помещение, като отделихме малка част за перално помещение. В антрето има повече промени: махнахме стената, която разделя антрето и спалнята, преместихме и вратата към спалнята. По този начин се отвори място за голям дрешник в антрето и двоен гардероб в спалнята.


Дневна

picture picture picture picture

Изискването за дневната беше да е с кафяв кожен диван, тъмен ламиниран паркет и тъмни декори за мебелите. Декоративните елементи са каменна облицовка и мазилка със златен ефект. Търсехме по-тежко излъчване. Масата за хранене и кафе масичката са от фурнировън MDF. Интересн е „Г“ образния бар плот. Той има и допълнителна функция за съхранение на пури и вино. Отпред има чекмеджета за пурите, а отзад от страната на кухнята има места за вино. В това помещение няма стандартните правоъгълни шкафове за съхранение.

picture picture picture picture

За осветление използвахме външни лунички, два кръга със светещ опънат таван и скрито осветление.


Спалня

picture picture picture picture

Спалнята е комбинация от светли и тъмни цветове. Стените и ламинирания паркет са светли, а мебелите са в тъмен декор и Бордо. Леглото е със скрито осветление, като декоративната таблата над леглото продължава по стената и тавана и преминава в рафтчета с начупена линия.


Детска стая

picture picture picture picture

Стаята е за момиченце. Няма стандартни гардероби за съхранение на дрехи и вещи. Леглото е проектирано да може да се издърпва втори матрак отдолу и да служи като второ легло при нужда.


Баня

Плочките имитират дървесен декор, тавана е светещ опънат, а мивката и тоалетната не са в стандартно бяло, а са в тъмни цветове.

picture picture picture picture


picture


Антре


Благодарение на реконструкцията с махнатата стена има голяма гардеробна. Тавана е опънат и светещ с принт птички.

picture picture picture