Интериорен дизайн на апартамент във Велико Търново


Апартаментът е ново строителство и се намира във Велико Търново. Архитектурата позволяваше кухнята да е отворена към дневната, но изискване на клиента беше тя да е скрита и да е отделена с преграда за да не се смесват миризмите при готвене. Направихме го с плъзгаща стъклена преграда, като има и малко прозорче, което се отваря за отсервиране. Използвахме втори ред шкафове, който играе ролята на допълнителен работен плот. Получи се добре, защото кухнята като цяло е малка и така се оползотвори максимално ефективно пространството.

Кухня и дневна

Дневната трябваше да е максимално изчистена и да има колкото се може по-малко мебели, които да събират прах. Клиентът искаше стилът на интериора да е един и същ в целия апартамент, затова основните цветове са светлокафяво за стените и дървесен декор за мебелите и настилките. В целия апартамент осветлението е много интересно и различно- канал с луминесцентно осветление в "П" форма в дневната и спалнята, и с неправилна форма в антрето.


picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture











Спалня


В тази малка спалня решихме да предадем различена визия като декорираме таблата на леглото и вратата на гардеробната. Клиентът харесва начупени линии и затова използвахме неправилни форми
.

В тази малка спалня решихме да придадем различена визия като декорираме таблата на леглото и вратата на гардеробната. Клиентът харесва начупени линии затова използвахме неправилни форми - See more at: http://blog.indesign.bg/posts/s9777K.html#sthash.cv8RHoHF.dpuf


picture

picture picture picture

Детска стая


Това е младежка спалня и идеята ни бе да не я затрупваме с мебели
.

picture picture picture picture

Баня


И тук преобладават начупените линии. Огледалото наистина разчупва банята - започва със стандартна форма, но след това се начупва и разбива на парчета по стената.

picture picture picture picture picture





















Антре


В антрето освен стандартното портманто имахме възможност за интересен декоративен кът, който внася повече уют в това пространство.


picture picture picture picture picture picture picture