Интериорен дизайн на бял интериор във Варна


Този апартамент ще се използва като втори дом и се намира във Варна. Това, че ще е ваканционно жилище и близостта до морето предопределиха дизайна на интериора.


Най-важното нещо беше, че успяхме да обединим дневната, спалнята и антрето. Така се получи едно голямо отворено помещение и вече имахме възможността реализираме идеите си. Клиентите искаха максимално изчистен интериор, с минимални мебели и всичко да е в бяло. Стените и тавана са бели, мебелите са бял мат, ключовете и контактите също са бели, бели щори, бели уреди, бял опънат светещ таван с лед лента, само настилката е естествен дъб за акцент.


Спалнята може да се отделя от останалото пространство чрез плъзгаща се врата, посредством вградена релса в тавана. Интересно решение е острова, който е с размер 1,6 м. х 1,6 м. В него има изведена вода и освен мивка има вградени миялна и пералня. Под острова може да с прибира масата за хранене с размери 1,2 м. х 1,2 м., когато няма нужда от нея. Интересно решение е гардеробът, който отделя спалнята от антрето и дневната. Той е използваем от двете страни– половината от спалнята, а другата половина от антрето. Друго функционално решение чрез, което успяхме да спестим място в банята е мястото на бойлера. Той е вграден в стената и ще се обслужва от средния шкаф в дневната до ТВ.


Масичката за кафе е от два палета и стъкло. Ако ви допада идеята за продукти от палети може да погледнете още две такива идеи – стелажи за вино и етажерка.


picture picture picture picture picture picture picture picture picture pictureАранжировка преди проекта:


picture

Аранжировка след проекта:

picture