Интериорен дизайн на младежко жилище


Апартаментът се намира във Варна и вкючва дневна с кухня и трапезария, спалня, антре и баня, има и втора спалня, но тя не е част от интериорния проект.


Проектът е за двама млади души и това си личи ясно от самия дизайн. Характерното за този интериор е изчистения дизайн, белия фон във всички помещения (без антрето) и еднаквата настилка – паркет.


Дневна


В дневната естествените декори като каменната облицовка, паркета и някои от рафтчетата изпъкват много красиво на белия фон. А останалите бели елементи кухня, мека мебел, осветителни тела, маса и столове, щори като че ли потъват в стените и не натоварват погледа. В тази бяла картинка трите ярко зелени петна (гърба на кухнята от лакобел с флорален мотив, бар стола и двата парвоъгълника на бар плота) правят интериора много свеж и жив. Получи се едно помещение изпълнено с много младежки дух, свобода и живот.

picture picture picture picture

Спалня


Спалнята е много светла и ефирна, дори самото легло е във въздуха. А светло синята стена над леглото придава морско усещане. Всичко останало в тази стая е бяло.

picture picture picture picture

Баня


Проектът на банята показва как само с интересни плочки може да се направи това помещение различно. Плочките са цветни и 8 различни вида, наподобяват комикс и правят банята цветна и жива.

picture picture picture picture

Антре


Антрето е цветният щрих, който посреща посетителя. За да се запази изчистената линия, гардеробът за връхни дрехи до входната врата е вграден. До вратата на банята има ниша, прикрита с двойни вратички по цялата височина на стената, в която е инсталиран бойлера.


picture picture picture picture