Интериорен дизайн на семейно жилище с акценти в жълто в Пловдив


picture picture picture pictureИнтериорният проект включва интериорен дизайн на 1 дневна, 1 затворена кухня и една стая от 10 кв. м, в която живее четири членно младо семейство. Нашата задача беше да измислим функционално преразпределение на жилището и от двустаен апартамент да го превърнем 3-стаен.

Успяхме да измислим функционално решение и трансформирахме кухнята в спално помещение със стена от стъклени тухли, внасяща светлина от другата стая, кухнята премина в дневната, обединявайки и завършвайки всички процеси по хранене и общуване в семейството, а стаята вече е предназначено само за децата. Банята и коридора също претърпяха намеса. Общото е, че в дневната, детската и коридора са отделени съществени обеми за съхранение, които да поберат възможно най-много вещи, а кухненският остров създава нова динамика в дневната. Дори се намери място за вграждане на платно за прожекции над телевизора, каквото клиентите ни изрично поискаха. В детската стая мебелите са оформени функционално като двете бюра са окачени на панти вратички на секцията и падат и се вдигат според нуждите.

За цветовите решения заложихме на светата троица в хармонията: светло-тъмно-ярко. Светъл под и стени заедно с текстурирана ламперия в тъмен декор, а веселото жълто се обажда на ключови места.


picture picture picture picture picture picture picturepicture