Интериорен дизайн на къща в Суворово


Къщата се намира в Суворово и беше вече построена, затова нямахме възможност да предложим по-функционални разпределения на помещенията. Ситуацията е заварена и нашата задача беше да създадем красив и приятен за живеене интериор.

Интериорния проект включва 3 спални, 1 родителска, 1 младежка и гостна, голяма дневна, работен кабинет, 3 бани, 1 тоалетна, перално помещение, входно антре и стълбище, обща чиста жилищна площ 292 кв.м.

За разлика от апартаментите, тук входното антре е голямо и широко и има място за голямо огледало, голям гардероб за обувки и дрехи, и две декоративни облицовки от масив със скрито осветление.

През двукрила стъклена врата се преминава към голямата дневна, трапезария и кухня. Това помещение е наистина голямо, колкото цял апартамент и затова има две трапезарни маси, една за семейството (за 6 човека) и една когато имат гости (за 10 човека). По интересна е малката маса, която е част от правоъгълна „G” образна форма. Плотът на масата преминава по пода, след което се изкачва по стената и завършна на тавана над масата с висящи осветителни тела. Централно място заема доста сложна мебел, която обединява ТВ модул, библиотека и място за декоративна камина на биоетанол.

Родителската спалня разполага с баня и гардеробна. Единствените мебели тук освен леглото са библиотека и скрин, зад който е тоалетката с огледало. От телевизорът започва декоративна олбицовка от масив със скрито осветление (подобна на тази в антрето), която преминава над спалнята и завършва в тоалетката. Това е най-красивият елемент в тази стая.

Кабинета е с голяма бибилотека, голям вграден гардероб и нетрадиционно работно бюро с един крак. Получи се много изчистено и красиво място за работа вкъщи.

По дизайнът лесно може да се предположи, че младежката стаята е за момче. Тя е с ръбати и начупени линии, голяма озвучителната система и син акцент.

Гостната стая е в бордо, има гардеробна и отделна баня. Единствено за гостната настилката е гранитогрес, за всички останали помещения без антрето и стълбището е използван паркет.

Декоративните елементи от масив, които започват от входното антре, преминават през родителската спалня и завършват с парапета към втория етаж. Така разнообразихме типичното скучно стълбище, то е функционално и красиво.Антре

picture picture

Дневна

picture picture picture

Родителска спалня

picture picture picture

Младежка и гостна спални

picture picture picture picture

Кабинет

picture picture

Стълбище и коридор втори етаж

picture picture picture

Бани

picture picture picture picture picture picture

Разпределение на Етаж 1

picture

Разпределение на Етаж 2

picture