Интериорен дизайн на мезонет във Варна


Първият етаж включва антре, баня, дневна с кухня и трапезария, а втория - две спални и баня. Ние трябваше да проектираме първия етаж и банята на втория. В жилището ще живее млад човек и заданието беше да създадем изчистен, модерен и младежки интериор с не голям бюджет.


Най-голямото предизвикателство в този интериор беше стълбището. Трябваше да измислим по-добро и по-красиво решение за връзка между двата етажа, което да не заема толкова много място. Ето линк за да видите как изглеждаше старото стълбище и самото жилище преди проекта.


Стълбището е дървено, липа и всяко от 13-те стъпала е захванато за стената, долната половина ляга на пода посредством дървени профили, а горната половина се държи на дървени профили за тавана. По този начин стъпала изглеждат, че висят във въздуха и стълбището не е затворено с преграда. Резултата, е че заема по-малко място, позволява да се пренасят по-големи неща на втория етаж. А и е по-красиво. Проекта и изработката на стълбището са изцяло наши.


Формите и цветовете са изчистени, като преобладават монохромните цветове с акцент бордо. Всичко, което можехме го вградихме за да имаме повече място за живеене.


Ние проектирахме този интериор и след това организирахме цялата реализация. А изработка на всички мебели е изцяло наша на студио INDESIGN.


Това са снимки от реализирания и завършен интериор. А по-долу са картинките от интериорния проект. В хода на реализацията някои неща претърпяха промени.


Снимки.

picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture


Интериорен проект.

picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture