Интериорен дизайн на ателие във Варна


Ателието се намира на последния етаж в жилищна кооперация, включва дневна, кухня, спалня, антре и баня с площ 56 кв.м. Клиентите са собственици и на долния етаж, където е основното им жилище и това пространство ще се използва като място за работа, забавление и подслон за гости.

 

Дизайнът на интериора е изчистен, без ярки цветове и с минимално количество мебели. Наличното пространство не е голямо и за да не се ограничава допълнително от входната врата се влиза направо в кухнята или дневната. 

 

Ателието няма да е основно жилище и затова и кухнята е оборудвана само с най-необходимото - котлон, абсорбатор, малък хладилник за вграждане. Интересно решение е подвижната маса с крак от колело, която при събиране на повече хора за хранене се отваря, а след това се прибира до стената и не заема място от пространството. Спалнята ще е работното пространство и в тази стая има най-много мебели - голяма открита библиотека за документи и книги, гардероб и работно бюро.

 

Отоплението е чрез газово котле с радиатори, а охлаждането с климатици. Осветлението е основно от спотове и декоративно от LED ленти.

 

В тава ателие има всичко необходимо за работа, почивка и забавление, но нищо в повече, което да пречи и да ограничава.

 

 

image image image image

image image image image 

 image image

   image image  image