Интериорен дизайн на лятно жилище във Варна

 

Жилището не е голямо и включва дневна с кухня, спалня, антре, баня и се намира във ваканционна зона около Варна. Местоположението определя и функцията на апартамента, който ще се използва като второ жилище за почивка през лятото.

 

Целият интериор е в светли тонове, като цветните акценти са част от мебелите, в дневната червено, а в спалнята морско синьо. 

 

Основното помещение е традициона за подобен тип жилища дневна с кухненски бокс. Различното е резултат от изискванията на клиента. Кухнята е затворена и прикрита зад две отваряеми крила. На пръв поглед изглежда малка и незабележима, но си има всичко - вграден хладилник (с отделна врата за отваряне), фурна, двойка котлони, абсорбатор, мивка с батерия, съдомиялна и вградено осветление. Двете отваряеми крила осигуряват достъп всички функции за миене и готвене, след това лесно всичко се затваря и прикрива.

 

Другото интересно нещо в интериора, за което искаме да разкажем е библиотеката, която се отваря като "книга". Двете отваряеми части също са с рафтове за книги, като стъклената витрина е от страната на лицето. Изискването беше книгите да могат да се съхраняват без да попада прах по тях. Получи се книгохранилище 2 в 1, на пространството необходимо за една библиотека, създадохме възможност да се прибират книга за две.

 

Дневна с кухненски бокс

 
 image image image  

 
 

Спалня

 

image image 

 

Баня

 

image image 

 

Разпределение

 

image