Интериорен дизайн на офис с площ 98,2 кв.м


Офис пространството включва две помещения – едно малко и едно голямо. Голямото е за служителите и собственика на фирмата, а малкото е за счетоводството. Искахме да избегнем кабинетното разпределение на местата за работа. Затова работното пространство за служителите е отворено. За отделяне на кабинета на управителя използвахме стъклена преграда с малки дървени летвички и врата. Така при нужда от уединение ръковоството има тази възможност. А от друга страна преградата не е тежка и идеята ни беша да не създава психологическа бариера между служителите и управителя. Офисът се намира в Габрово.

Работно пространство за служителите

Има 4 работни места и възможност те да станат 6 при необходимост. Всеки има нужните шкафове, които в офиса все не стигат. Архивните шкафове разделят условно пространството на две (в едната част са 2 работи зони, а в другата другите 2), защото все пак всеки човек има нужда от спокойствие при работа. Всеки офис има нуждата от кухненси бокс. Самите кухненски шкафове са като преграда, която го скрива за клиентите и други посетители. Над всяко работно място има декоративен квадрат от гипсокартон с по 4 лунички за да има нужната осветеност.


Работно място за собственика

Това пространсто е най-вече за срещи с клинети и партньори и затова е по-семпло. Няма типичните за нашия бизнес желания за показност на власт и успех. Това е място за работа.

picture picture picture picture picture picture picture picture

Счетоводство

Тук има 2 работни места. В едно счетоводство основното е къде да се архивират документите. Цялата стена срещу работните зони е огромен архивен шкаф. Дизайнът на този шкаф и 4 канала с лунички на тавана имат за цел да разчупят сериозната обстановка в това помещение.

picture picture picture picture

Баня

Банята е голяма и затова си позволихме да декорираме две от стените. Клиента искаше за всеки случай да има и зона с душ.

picture picture picture picture

Мебелите са по проект на студио INDESIGN.


pinterest-9528c.html