Продуктов дизайн на мултимедийна информационно-рекламна конзола - МИРК


Продуктът, който трябваше да проектираме е мултимедийна информационно-рекламни конзола - МИРК. Това е конзола с touch screen, която ще дава информация относно културни, туристически, търговски и други обекти, и събития на местно ниво, като пресконференции, дни на отворени врати, концерти, театрални постановки, тържества, панаири, базари, изложения и други. Тези конзоли ще бъдат поставени на публични места с голям човекопоток, защото целта е да популяризират Варна, като атрактивна туристическа дестинация богата на природни забележителности, паметници на културата и архитектурни ценности.

МИРК ще съдържа голям обем от данни, които непрекъснато ще се актуализират. Всеки човек ще може да получи интересуващата го информация само с „едно докосване" на екрана на конзолата. Данните, които ще се въвеждат ще бъдат от различно естество / туризъм, култура, развлечения и др./.


Освен продуктов дизайн наша задача беше и да го изработим. Дизайнът и изработката на този продукт са изцяло наши от началото до края.


Възложителят на проекта за продуктов дизайн на мултимедийна информационно-рекламни конзола е VN Technology.

picture picture picture picture picture picture picture