image

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е преди всичко правилна организация на определено пространството.


Разработваме интериорни проекти за жилищни и обществени пространства: апартаменти, къщи, вили, тавански помещения, офиси, дискотеки, клубове, барове, ресторанти, магазини, банки, хотели, кино зали, библиотеки, училища, детски градини, фризьорски студиа, винарни и др.
 
Интериорен дизайн на жилищно пространство
 
Когато става въпрос за дизайн на жилищно пространство нашата продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка качеството ни на живот зависят от ефективното и правилно решаване на пространствените задачи в интериора.
 
Ние вярваме, че красивият интериорен проект е функционалния. Обръщаме голямо внимание на функционалността в интериора и се стремим да проектираме пространство, в центъра на което се намират хората, които ще го обитават. Целта ни е да създадем среда, в която те да живеят лесно, приятно и да изпитат удоволствие от живота. Удоволствието от живота е свързано със свободата да живеем и да се реализираме, така както сме мечтали. А всичко в интериора, което ни ограничава и ни пречи, всъщност намалява удоволствието ни от живота. Интериорът трябва да бъде проектиран да ни осигурява свобода да живеем живота си така както искаме и така както ни носи удоволствие.
 
Харесваме изчистените линии, форми и интериори, защото смятаме, че претрупаността от елементи ограничава свободата ни, физически и духовно. А тази излишност намалява удоволствието от живота и в крайна сметка ни пречи да бъдем щастливи. Нашата цел е чрез дизайн да повишим качеството на живот.

 

Проектираме всеки интериорен проект за жилищно пространство според хората, които ще го обитават, според техните изисквания, според начина им на живот, според стиловите им предпочитания и според техния бюджет. Интериорният проект, който ще получите от нас ще бъде проектиран специално и единствено за вас.
 
Ние проектираме интериорни проекти за апартаменти, къщи, вили, тавански помещения и други жилищни пространства.
 
Най-пълната възможна свобода при проектиране на жилищно пространство е когато архитект и интериорен дизайнер работят заедно и съвместно по проект за къща. Тогава процесът на проектиране на екстериора и интериора вървят ръка за ръка и се случват едновременно. Това е най-изгодният вариант от гледна точка на удовлетворяване изискванията на клиента и от гледна точка на ефективността на неговата инвестицията в жилище. За повече информация прочетете за услугата архитектурно проектиране.
 
Ето възможност да разгледате жилищни интериорни проекти, които ние сме проектирали.
 
 
Интериорен дизайн на обществено пространство
 
Интериорът е от съществено значение за бизнес успеха на едно обществено пространство.
 
Марката е много повече от качеството на продукта или услугата, от решенията които предлага и от графичните елементи, с които се представя. Основната стойност на една търговска марка е свързана с преживяването, което тя осигурява на своите клиенти докато купуват нейните продукти/услуги и историите, които те разказват на своите приятели.
 
Клиентите искат, очакват и търсят незабравимо изживяване когато пазаруват, отсядат в хотели, посещават дискотеки, клубове, барове, ресторанти, кино зали, библиотеки и т.н. А най-голямо влияние върху преживяването в едно заведение, магазин или хотел оказва интериора в него. Затова проектирането на едно обществено пространство е критичен фактор за неговия бизнес успех.
 
Интериорният дизайн на едно обществено пространство е инвестиция в неговия бизнес успех, която се възвръща от доволните и редовни клиенти. Интериорът трябва да е изцяло съобразен с маркетинг концепцията на марката и чрез него да се осигури преживяването, което клиентите искат и търсят.
 
Ние можем да проектираме интериорни проекти за обществени пространства: офиси, дискотеки, клубове, барове, ресторанти, магазини, банки, хотели, кино зали, фризьорски студиа, винарни, библиотеки, училища, детски градини и др.
 
Нашето предимство, когато работим по дизайн на обществено пространство, е че имаме възможност да ви предложим по вашия интериорен проект да работят съвместно архитект, интериорен дизайнер, специалист по маркетинг. По този начин вие ще се възползвате от знанията на всеки един от тези специалисти и ще получите не само красив и функционален интериор, но и интериор, който ще постигне вашите търговски цели, а в същност те са и най-важните. Можем да ви бъдем полезни чрез създаването на цялостна маркетинг и бранд концепция за вашия магазин, бар, ресторант или друго търговско пространство и да проектираме интериор, който да отразява тази концепция.
 
Една от най-добрите инвестиции, които може да направите в своето заведение, магазин или хотел е инвестицията в дизайн на интериора.
 
Ето възможност да разгледате обществени интериорни проекти, които ние сме проектирали.
 
За да получите повече информация за изготвянето на жилищен или обществен интериорен проект, моля, свържете се с нас.
 

Цената за интериорен дизайн е от 30 до 70 лв на кв.м. с включено ДДС.

След приключване на интериорния проект ние можем да ви предложим Авторски надзор или Управление на целия процес при реализация на интериора. Това са допълнителни услуги, които не са включени в цената за интериорен дизайн.